Open tijdens bouwvak 2017

Open tijdens bouwvak 2017

juli 12, 2017

CZB Handel & Transport valt met de bouwvak in regio Midden, dit betekent dat de meeste van onze mensen vakantie houden in de periode van maandag 24 juli t/m vrijdag 11 augustus 2017 (wk30 t/m wk32). Gezien de werkzaamheden en overlappingen met regio’s Zuid en Noord hebben wij toch een minimale bezetting op kantoor voor week 30 en week 31. Gedurende week 32 (maandag 7 augustus/  t/m vrijdag 11 augustus) zijn wij gesloten. Ons kantoor en medewerkers zijn dan niet bereikbaar.

Verder attenderen wij u erop dat tijdens de bouwvak ook het aantal beschikbare schepen en mogelijke laadlocaties beperkt kunnen zijn. Wij verzoeken u dan ook om zeer tijdig contact met ons op te nemen wanneer u mogelijk een beroep wenst te doen op beschikbare vervoerscapaciteit. Bij tijdige aanmelding kunnen wij wellicht met u een oplossing vinden om toch het gewenste materiaal tijdig te leveren.

Met ingang van maandag 14 augustus 2017, einde van bouwvak Midden, zijn wij weer op volledige sterkte. Wij wensen u een prettige vakantie!

Met vriendelijke groet,

CZB Handel & Transport B.V.

Door: CZB