Leveringen

De CZB levert materialen voor weg-, water-, tuin- en utiliteitsbouw op scheepsgrootte aan bij haar afnemers. Dit betekent dat u een materiaal inclusief transport voor de wal geleverd krijgt. Wij leveren onder andere aan zand- en grindhandels, wegenbouwers, asfaltcentrales, betonwarenfabrieken en tuinbedrijven. Leveringen kunnen plaatsvinden op vaste locaties of locaties, waar u tijdelijk een project of werk uitvoert. Voorwaarde hierbij is wel dat deze locatie bereikbaar is middels bevaarbaar water.

In geval van projecten verzorgen wij niet alleen de levering en het vervoer van het materiaal over water, maar kunnen wij ook voor u de zorgen weghalen om het materiaal op uw project/werk van bestemming te krijgen. Met eigen materieel of met partners kijken wij voor u naar een geschikte los-locatie en verzorgen wij het lossen van de schepen en het vervoer per vrachtauto naar de uiteindelijke bestemming.

Op deze website kunt u onder het hoofdstuk materialen terugvinden, welk assortiment van materialen wij allemaal voor u kunnen verzorgen. Laat u door onze mensen informeren over de mogelijkheden!