Organisatie

CZB Handel & Transport B.V. verzorgt voor een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers de levering en/of het transport over water van zand- en grindproducten en andere lichte funderingsmaterialen. Een vloot van binnenvaartschepen heeft zij hiervoor ter beschikking. De CZB-vloot bestaat uit een groot aantal beun- en vrachtschepen met een tonnage variërend van 400 tot 1600 ton.

In 2008 zijn alle commerciële activiteiten op het gebied van verkoop van zand en grindmaterialen, het transport over water en de planning hiervan overgeheveld vanuit de coöperatie naar CZB Handel & Transport B.V. Deze vennootschap verzorgt sindsdien deze activiteiten binnen de groep. Vanuit een zelfstandige missie onderhoudt zij contacten met haar klanten en biedt haar producten en diensten aan. Naast leveringen van zand- en grindproducten verzorgt zij het transport over water, dit kan ook als onderdeel van de levering (voor de wal).

Opdrachtgevers kunnen ook schepen van de CZB inhuren voor alleen de transportfunctie. Dit kan op basis van losse reizen, langdurige afspraken, huurconstructies voor bijvoorbeeld baggerwerken of langlopende specifieke projecten.

Met onze vloot zijn wij in staat om constructie te vervoeren en zelfs speciale transporten te verzorgen. Op deze website kunt u hierover meer vernemen. De laatste jaren gaat ook het transport van recyclematerialen, zoals glas, houtsnippers en staalslakken, een steeds grotere rol spelen. CZB voert opdrachten uit door geheel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Onze indeling & commerciële zaken houden kantoor op Zuidzijde 1 te Bodegraven.

“Samen staan wij sterker”