CZB komt graag in contact!

CZB komt graag in contact!

februari 14, 2019

CZB Handel & Transport B.V. komt graag in contact met schippers of eigenaren van beun- en of vrachtschepen. De CZB is al vele decennia een begrip in de binnenvaart, op het gebied van transport over water van zand- en grindproducten.  Wij zoeken schepen die willen bijdragen aan de ondersteuning en uitbreiding van onze groeiende dienstverlening. Naast handel in genoemde materialen, verzorgt de CZB ook het transport over water van deze producten. Onze relaties zijn toonaangevende en betrouwbare partijen in onze markt, waarmee wij veelal een jarenlange relatie hebben. Wij streven een langdurige en constructieve samenwerking na, waarbij alle partijen elkaar kunnen versterken.

Onze solide en gezonde organisatie kan u als schipper of eigenaar van een beun- of vrachtschip op meerdere manieren ondersteunen bij de exploitatie van uw schip. Vastigheid in werk en afspraken zijn hiervan een onderdeel. Voor onze klanten verrichten wij transporten op vaste trajecten , maar voor de schipper zijn er ook mogelijkheden voor dag vrachten.

De CZB organisatie kan u ondersteunen met haar kennis, maar ook met concrete activiteiten op het gebied van commerciële, administratieve en financiële zaken. De schipper blijft echter eigen ondernemer en vaart voor eigen rekening. De CZB kan u hierbij op diverse gebieden faciliteren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Willem Pols, tel: 06-13324350, email: wpols@czb.nl

Graag tot binnenkort!

Door: CZB